Waarom?

Wij hebben sterk het gevoel om alles rondom fotografie met jullie te willen delen en daarmee iedereen naar een hoger niveau te helpen. Dit door eigen ervaringen in de fotobranche en de visuele passie die gezamelijk hebben. De persoonlijke bergleiding die vaak ontbreekt willen we ook graag aanbieden om er samen aan te werken dat jij een betere fotograaf wordt dan dat je als was!

Hoe?

Het opbouwen van een gezellig en grote community online en offline met fotografen, photoshoppers, modellen, visagiste, styliste, winkels en OFT foto vrienden.

Met onderandere een heleboel eengezinde partners met als doel dat iedereen die zich aansluit meegroeit in het hele proces. Met vooral een hoop FotoFun en echte waardevolle informatie!

Wat?

Leer van gepasioneerde mensen om je heen. Hou je foto skills bij en innoveer met je eigen unieke fotodiensten. Photoshop straks al de beste. Kijk mee over de schouders van de trainers en zie hoe hun het doen.

Wil je graag persoonlijk advies, in de vorm van een workshop of 1op1 aan de slag? Of zoek je leuke foto opdrachten of juist foto" vrienden om mee af te spreken? Dan ben je hier aan het juiste adres!

De trainingen geven we aan de hand van video's, informatie, foto's en live webcasts op de site, inclusief persoonlijke begeleiding van de coaches. Dit kan online in het gezellige Cafe Obscura... of reallife ergens bij jouw in de buurt.

Trek je trainingspak maar aan en loop jezelf alvast een beetje warm... de training kan binnenkort gaan beginnen...

Nieuwsgierig?

Meld je dan hier alvast aan en wij houden je op de hoogte...